PDA

View Full Version : Plasmatic


mightemouce
2005.07.10, 01:25 PM
I was wondering will I be able to run a plasmatic motor with the topcad turbo for the the overland and if I can't is there an alternative besides doing a fet upgrade?

Ibrake Ifry
2005.07.10, 10:42 PM
I've heard those topcad or gpm turbos suck...get a woah nelly

mightemouce
2005.07.10, 11:45 PM
allright thanks