PDA

View Full Version : old and new rcp track


techno
2005.11.21, 06:03 PM
any one know about there being a hieght diffrence between old and new rcp track

i have the wide l the old kind with the print only on one side

ARN
2005.11.21, 06:09 PM
my old track connected just fine with Brians new one just fine.....(i didnt notice any issues)

imxlr8ed
2005.11.21, 06:32 PM
any one know about there being a hieght diffrence between old and new rcp tracki have the wide l the old kind with the print only on one side

Oh my god !!! you're alive !!! How ya been ! :D

I have sleight deviations in height between my tiles, usually have to relocate some to get the "potholes" out of the turns. No biggie though !

techno
2005.11.21, 06:36 PM
Oh my god !!! you're alive !!! How ya been ! :D

I have sleight deviations in height between my tiles, usually have to relocate some to get the "potholes" out of the turns. No biggie though !
spiffy been busy wiff that four leter word called werk also just got the core so now i have cars,track,timing, now all i need is racers

need to come up that way some time maybe in the spring good luck in keeping memers up you have a sweet deal hope you can keep it