PDA

View Full Version : Core lap counter set up


delz4062
2006.10.12, 12:40 PM
I have a new computer that I want to set up the Core system on. One problem I dont have any of the info from when I set it up on my old computer. Does anyone have the info on how to set it up? Thanks Gackle Raceway :)

briankstan
2006.10.12, 12:44 PM
what do you need?

LBRC
2006.10.12, 02:23 PM
If you open the CoreSpeedway software program file there are two PDF files “core_manual” and “quickstart_guide” with the instructions. If you don’t have the software you can download it from the Core site with the number on your reader.

delz4062
2006.10.12, 04:15 PM
what do you need?

I need everything . where do I find the core speedway software program?

LBRC
2006.10.12, 05:29 PM
http://www.corespeedway.com/download.cgi