PDA

View Full Version : HELP...Full throttle problems


fpipo
2008.03.25, 10:13 PM
I receive my new car and I setup the control With the manual but If I pull to full throttle the motor Stop.
I do not know what I need to move to correct this, any Help?.

Regards

herman
2008.03.25, 11:44 PM
greetings and welcome to the forums...

try adjusting throttle trim push it up till car's wheels move forward...

here's something i posted regarding reverse, but you can use it to initially adjust / set your throttle... http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=27704

1. basically raise your car off the ground (so it doesn't run off unsuspectedly) fiddle around with the throttle trim (press A/up) till the wheels start moving forward

2. then adjust throttle trim (press B/down) till the wheels stop, then press B a few more times until beeping sound from the chassis stops

3. finally press B 8 more times (might be 7,8,9 or more - i guess 8 is more or less the benchmark)

reverse should work a lot better now. almost like the am mr02 chassis...

you can use this method if your car is initially going in reverse - just press A till it goes forward. then go through the whole process again...

if it still doesn't work, try to reset the transmitter.

hope this helps...

Rune
2008.03.26, 04:05 AM
If the motor stops when going full throttle forwards, try changing the batteries in the radio. This could help.

Racer-HH
2008.03.28, 06:09 PM
Try resetting the radio. This solved this problem for me.

Racer