PDA

View Full Version : DC GTG 2009 Schedule


arch2b
2008.11.23, 02:14 PM
January 31, 2009 - HFAY S7, Race 1 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=331008#post331008)

February 00, 2009 - Club Race
February 28, 2009 - HFAY S7, Race 2 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334086#post334086)

March 00, 2009 - Club Race
March 21, 2009 - HFAY S7, Race 3 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334087#post334087)

April 00, 2009 - Club Race
April 11, 2009 - HFAY S7, Race 4 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334088#post334088)

May 30, 2009 - Trailer Rac (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=31745)e
May 09, 2009 - HFAY S7, Race 5 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334089#post334089)

June 00, 2009 - Club Race
June 00, 2009 - Club Race

July 00, 2009 - Club Race
July 18, 2009 - HFAY S8, Race 1 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334090#post334090)

August 00, 2009 - Club Race
August 15, 2009 - HFAY S8, Race 2 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334091#post334091)

September 00, 2009 - Club Race
September 19, 2009 - HFAY S8, Race 3 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334092#post334092)

October 00, 2009 - Club Race
October 17, 2009 - HFAY S8, Race 4 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334093#post334093)
October 24, 2009 - ALS Charity Race (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=32267)

November 00, 2009 - Club Race
November 21, 2009 - HFAY S8, Race 5 (http://www.mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=334094#post334094)

December 00, 2009 - Club Race
December 00, 2009 - Club Race

arch2b
2009.05.17, 04:51 PM
Time Schedule:
11:00AM - Setup - 30 Minutes
11:30AM - Open Practice - 30 Minutes
12:00AM - Racer 1 practice/races, Clockwise - 1 Hour 30 Minutes
01:30PM - Racer 2 practice/races, Counter CLockwise - 1 Hour 30 Minutes
03:00PM - F1 1 practice/races, Counter Clockwise - 1 Hour
04:00PM - F1 2 practice/races, Clockwise - 1 Hour
05:00PM - breakdown/cleanup - 30 Minutes
05:30PM - End

6:30 minutes total

HFAY Racer Groups (1:30 total):
30: Open practice/tweak
10: Qual 1 (5 Minutes)+ break
10: Qual 2 (5 Minutes)+ break
10: Qual 3 (5 Minutes)+ break
10: Main C (8 Minutes)+ break
10: Main B (8 Minutes)+ break
10: Main A (8 Minutes)+ break

HFAY F1 Groups (1:00 total):
20: Open practice/tweak
10: Qual 1 (5 Minutes)+ break
10: Qual 2 (5 Minutes)+ break
10: Main B (8 Minutes)+ break
10: Main A (8 Minutes)+ break