PDA

View Full Version : DC GTG 2010 Schedule


arch2b
2008.11.23, 02:14 PM
This schedule encompasses racing specific to Washington DC GTG and including information for other local groups where information has been provided. This includes Remnant Racing (http://mini-zracer.com/forums/forumdisplay.php?f=186) in Clinton Maryland and Awsome RC (http://mini-zracer.com/forums/forumdisplay.php?f=187) in Fredricksburg Virginia.

January 16, 2010 - HFAY S9 Race 1 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367656#post367656)

January 00, 2010 - Club Race

February 13, 2010 - HFAY S9 Race 2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367658#post367658)

February 00, 2010 - Club Race

March 13, 2010 - Endurance Race (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=33433)

March 20, 2010 - HFAY S9 Race 3 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367659#post367659)

March 20, 2010 - Langley Air Force Base R/C Event for the troops (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=33401)

March 20-21, 2010 - RCX (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=33449&highlight=rcx)

April 10, 2010 - HFAY S9 Race 4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367661#post367661)

April 00, 2010 - Club Race

May 01, 2010 - HFAY S9 Race 5 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367662#post367662)

May 00, 2010 - Club Race

June 00, 2010 - HFAY Big Track Event

June 00, 2010 - Club Race

July 10, 2010 - HFAY S10 Race 1 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367663#post367663)

July 00, 2010 - Club Race

August 07, 2010 - HFAY S10 Race 2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367665#post367665)

August 00, 2010 - Club Race

September 11, 2010 - HFAY S10 Race 3 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367666#post367666)

September 00, 2010 - Club Race

October 09, 2010 - HFAY S10 Race 4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367668#post367668)

October 00, 2010 - Club Race

November 13, 2010 - HFAY S10 Race 5 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=367669#post367669)

November 00, 2010 - Club Race

December 00, 2010 - HFAY Big Track Event

December 00, 2010 - Club Race

arch2b
2009.05.17, 04:51 PM
Time Schedule:
11:00AM - Setup - 30 Minutes
11:30AM - Open Practice - 30 Minutes
12:00AM - Racer 1 practice/races, Clockwise - 1 Hour 30 Minutes
01:30PM - Racer 2 practice/races, Counter CLockwise - 1 Hour 30 Minutes
03:00PM - F1 1 practice/races, Counter Clockwise - 1 Hour
04:00PM - F1 2 practice/races, Clockwise - 1 Hour
05:00PM - breakdown/cleanup - 30 Minutes
05:30PM - End

6:30 minutes total

HFAY Racer Groups (1:30 total):
30: Open practice/tweak
10: Qual 1 (5 Minutes)+ break
10: Qual 2 (5 Minutes)+ break
10: Qual 3 (5 Minutes)+ break
10: Main C (8 Minutes)+ break
10: Main B (8 Minutes)+ break
10: Main A (8 Minutes)+ break

HFAY F1 Groups (1:00 total):
20: Open practice/tweak
10: Qual 1 (5 Minutes)+ break
10: Qual 2 (5 Minutes)+ break
10: Main B (8 Minutes)+ break
10: Main A (8 Minutes)+ break

HFAY rules can be found HERE (http://hfay.tinyrc.com/tabid/60/Default.aspx) or in PDF format HERE (http://hfay.tinyrc.com/PointSeries/Season9/tabid/187/Default.aspx)