PDA

View Full Version : MR-02 motor runs when I turn it off


junval
2009.12.17, 12:13 PM
I built this MR-02 from spar parts it ran fine for about a hour at the track my son got in crash and it stop running. I give it throttle and get nothing but it still gots full steering then I turn it off and the motor starts at full speed. I took it apart and cant find anything wrong I was thinking bad switch but dont know any suggestions? Thanks

Action B
2009.12.17, 12:19 PM
Does it drive normal with the car in the "on" position with the transmitter on?

Does it drive normal with the car in the "off" position with the trasmitter on?

junval
2009.12.17, 12:27 PM
No when its on I can streer but no throttle responce the motor does not run at all but when I turn it off the motor just turns on the transmitter cant control it.

Action B
2009.12.17, 01:12 PM
No when its on I can streer but no throttle responce the motor does not run at all but when I turn it off the motor just turns on the transmitter cant control it.

When you say it is "on" there is not throttle response do you mean that the motor turns but does not respond to the transmitter or that the motor doesn't turn at all when the car is on. I'm trying to clarify the problem so that I can help.

junval
2009.12.17, 01:29 PM
When the switch is in the on posission the motor doesn't turn at all I pull the throttle and get nothing even in reverse nothing, but when the switch is in the off posission the motor turns at full speed I try to control it with the tramsmitter but it doesn't do anything. Thanks for the help..

junval
2009.12.19, 05:19 PM
never mind bad fet