PDA

View Full Version : ICS with castle link cable?


SAGISI
2010.08.30, 01:22 AM
Has anyone tried using the castle creations castle link to change ICS settings on the mr03 with kyosho software? Or maybe modify it to work on the mini z? Ill measure the voltage that comes out of the cable soon.

http://www.thecrawlerstore.com/images/castle_creations/castle_creations_castle_link.JPG

bermbuster
2010.08.30, 07:42 AM
the castle link will not directly hook up to the ICS port on the mini Z.
Im not sure if it will work especially if you have CC software on your computer.

SAGISI
2010.08.30, 02:39 PM
If the castle link reads at 3.3-5 volts, im going to solder on the ics plug to the castle link and try it out on a old board today. Ill delete the castle link software and only have the kyosho software downloaded.

Old Crow
2010.08.31, 09:39 PM
I actually still have my Castle Link program kit from my 1/18 scale days. I would be interested in your results.

SAGISI
2010.08.31, 11:30 PM
The voltage out of the castle link was actually 5 volts, unfortunately it doesent link with the mini z. Even with the castle software removed from my computer the castle link wants to automatically download the software when plugged in.

Old Crow
2010.09.01, 10:24 AM
It was a good idea, thanks for trying.