PDA

View Full Version : 3 Channel Mixing on Helios


soulstice
2010.09.05, 04:26 PM
Does anyone know how to do this?

I have recently purchased a large scale car and I'm wondering if i can do 3-channel mixing on the helios so I can use it as my primary radio.

Any help would be much appreciated.

kryten
2010.09.05, 05:03 PM
I'd also like to know if this is possible,as i want to setup a front brake on an rc bike using the same method.

soulstice
2010.09.07, 04:50 PM
Just asked Ko Propo. It doesn't support it.

Looks like I need to get another radio. :(

kryten
2010.09.07, 06:30 PM
That is a shame,no front brake for me for a while then! lol

Scrapper
2010.09.07, 07:27 PM
isnt the 3 channel a knob that scrolls if im correct or thats what is is on 3pj