PDA

View Full Version : atomic motor mount


unearthed name
2011.05.24, 09:30 AM
hi, i'm in the market for a motor mount that can use both kyosho x-speed, and kyosho dps. it also need to fit 98 mm bodies. any suggestion?

cheriesland
2011.05.24, 10:35 AM
hi, i'm in the market for a motor mount that can use both kyosho x-speed, and kyosho dps. it also need to fit 98 mm bodies. any suggestion?

you can use AR-266 but not sure about Kyosho DPS (need some mod I think)

Atomic-USA
2011.05.24, 01:10 PM
Here is AR-266

http://www.egrracing.com/shop/images/medium/atomic/AR-266_m.jpg

X-speed compatible

http://www.egrracing.com/shop/images/addition_atomic/AR-266_inst1.jpg

Add a spacer (AR-183)if you are using the Kyosho DPS

http://www.egrracing.com/shop/images/medium/atomic/AR183_m.jpg

unearthed name
2011.05.25, 01:20 AM
pid pid, ini lu yah?

@ atomicusa.

can this motor mount fit 98 mm body? because it says 94 mm in the product description

Bodom
2011.05.25, 03:18 AM
pid pid, ini lu yah?

@ atomicusa.

can this motor mount fit 98 mm body? because it says 94 mm in the product description

With MM T-Plate at the center position it is exactly 98mm - so the motor mount is capable of 98mm.
But the distance from the mounts for the DPS of the chassis and the DPS post will change..

unearthed name
2011.05.25, 04:51 AM
aaah, good. i'll have that one then. thanks for the help guys

unearthed name
2011.06.27, 01:05 AM
Add a spacer (AR-183)if you are using the Kyosho DPS

http://www.egrracing.com/shop/images/medium/atomic/AR183_m.jpg

if i want to use kyosho dps using ar-266 motor mount, do i need 2 of these?

Bodom
2011.06.27, 03:13 AM
if i want to use kyosho dps using ar-266 motor mount, do i need 2 of these?

No, just one and maybe some fine adjustment spacing. Two of them would be too much.
Here is mine. I use Atomic damper plate though, but I think you'll get the picture.
http://i447.photobucket.com/albums/qq194/Bodom_photos/MR-03/P1110966.jpg
The spacer above is 1.4mm.

unearthed name
2011.06.27, 03:56 AM
so only screwing the 2 rear holes will suffice?

Bodom
2011.06.27, 04:22 AM
Wow, I completely forgot that Kyosho's DPS uses all the four mounting holes on the chassis. Than maybe you need two of them as you said..
Sorry for writing unprepared.. :confused:

unearthed name
2011.06.27, 06:12 AM
lol, all good.