PDA

View Full Version : DC GTG 2012 Schedule


arch2b
2011.12.11, 07:38 PM
This schedule encompasses racing specific to Washington DC GTG and including information for other local groups where information has been provided. This includes Remnant Racing (http://mini-zracer.com/forums/forumdisplay.php?f=186) in Clinton Maryland.

Please note that Club Race / Make up are to be scheduled as needed.

January 14, 2012 - HFAY S13 Race 1 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37393)

January 22, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37394)

February 11, 2012 - HFAY S13 Race 2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37395)

March 10, 2012 - HFAY S13 Race 3 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37396)

March 18, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37397)

April 14, 2012 - HFAY S13 Race 4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37398)

May 12, 2012 - HFAY S13 Race 5 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37399)

May 20, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37400)

June 09, 2012 - HFAY Big Track Event (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37401)

July 14, 2012 - HFAY S14 Race 1 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37402)

July 22, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37403)

August 11, 2012 - HFAY S14 Race 2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37404)

September 08, 2011 - HFAY S14 Race 3 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37405)

September 16, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37406)

October 13, 2012 - HFAY S14 Race 4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37407)

November 10, 2012 - HFAY S14 Race 5 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37408)

November 18, 2012 - Club Race (3 Wide L Track Layout) (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37409)

December 08, 2012 - HFAY Big Track Event (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=37410)

Reminder: Hobby Works has Open Practice (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=34766) Monday afternoon/nights.

arch2b
2011.12.11, 07:39 PM
Time Schedule:
10:30AM - Setup - 30 Minutes
11:00AM - Unregulated Practice - 1 hour
12:00AM - Open Practice, Clockwise - 1 hour
01:00PM - Qualifiers/Mains, Clockwise - 1 Hour
02:00PM - Open Practice, Counter Clockwise - 1 hour
03:00PM - Qualifiers/Mains, Counter Clockwise - 1 Hour
04:00PM - breakdown/cleanup - 30 Minutes
04:30PM - End

HFAY Racer Groups:
Qualifier Group 1-X 10 Minutes each + break
Main A-X 8 Minutes + break

HFAY rules can be found HERE (http://hfay.tinyrc.com/tabid/60/Default.aspx) or in PDF format HERE (http://hfay.tinyrc.com/PointSeries/Season9/tabid/187/Default.aspx)