PDA

View Full Version : DC GTG 2013 Schedule


arch2b
2011.12.11, 07:38 PM
This schedule encompasses racing specific to Washington DC GTG and including information for other local groups where information has been provided. This includes Remnant Racing (http://mini-zracer.com/forums/forumdisplay.php?f=186) in Clinton Maryland.

Please note that Club Race / Make up are to be scheduled as needed.

Washington DC GTG Calendar (https://www.google.com/calendar/embed?src=u99jp4kqeji5ac08h4ocjn3i3g%40group.calen dar.google.com&ctz=America/New_York)

January 12, 2013 - HFAY S15 Race 1-2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38611)

February 09, 2013 - HFAY S15 Race 3-4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38612)

March 09, 2013 - HFAY S15 Race 5-6 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38613)

March 16, 2013 - Washington DC 4 Hour Endurance Event (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38713)

April 13, 2013 - HFAY S15 Race 7-8 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38614)

May 11, 2013 - HFAY S15 Race 9-10 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38615)

June 08, 2013 - HFAY Big Track Event 10 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38616)

July 13, 2013 - HFAY S16 Race 1-2 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38617)

July 27, 2013 - Kyosho Stock (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?p=445226#post445226) THIS DATE CANCELED DUE TO CONFLICT WITH POKEMON SCHEDULE

August 10, 2013 - HFAY S16 Race 3-4 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38618)

August 24, 2013 - Kyosho Stock (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=39224)

September 14, 2013 - HFAY S16 Race 5-6 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38619)

September 28, 2013 - Kyosho Stock (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=39311)

October 12, 2013 - HFAY S16 Race 7-8 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38620)

October 26, 2013 - Kyosho Stock

November 09, 2013 - HFAY S16 Race 9-10 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=38621)

November 23, 2013 - Kyosho Stock (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=39442)

December 14, 2013 - HFAY Big Track Event 11 (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=39456)

Reminder: Hobby Works has Open Practice (http://mini-zracer.com/forums/showthread.php?t=34766) Monday afternoon/nights.

arch2b
2011.12.11, 07:39 PM
Time Schedule:
10:30AM - Setup - 30 Minutes
11:00AM - Unregulated Practice - 1 hour
12:00AM - Open Practice, Clockwise - 1 hour
01:00PM - Qualifiers/Mains, Clockwise - 1 Hour
02:00PM - Open Practice, Counter Clockwise - 1 hour
03:00PM - Qualifiers/Mains, Counter Clockwise - 1 Hour
04:00PM - breakdown/cleanup - 30 Minutes
04:30PM - End

HFAY Racer Groups:
Qualifier Group 1-X 10 Minutes each + break
Main A-X 8 Minutes + break

HFAY rules can be found HERE (http://hfay.tinyrc.com/tabid/60/Default.aspx) or in PDF format HERE (http://hfay.tinyrc.com/PointSeries/Season9/tabid/187/Default.aspx)